Hårvårdsrutin, rött hår

02.05.2015 kl. 19:25

Hur gör jag för att få den röda färgen att hållas? Det är en fråga jag får ofta och som jag vet att jag bloggat om ett par gånger tidigare. Men jag tycker att det löns att blogga om igen. Så därför tänkte jag visa min hårvårdsrutin.

Dessa är produkterna jag använder när jag tvättar mitt hår.

Jag tvättar alltid håret två gånger då jag duschar. Först med mitt vanliga shampo L'ORÉAL Elivtal för färgat hår och sedan antingen en gång till med det samma eller med KC professional color mask shampoo i färgen red. 

Om jag tvättat håret endast med elvital shampo så tar jag balsamet i samma serie, alltså  L'ORÉAL Elivtal balsam för färgat hår. 

Om jag också tvättat med det röda shampot lägger jag i KC professional color mask i färgen pepper och låter det verka i 10-15 minuter och lägger sedan i mitt elvital balsam,(eftresom masken inte är vårdande utan ger bara färg) det låter jag verka i några minuter till. 

L'ORÉAL préference tuben är en balsam som kommer med i hårfärgen jag använder och den tar jag och använder som men inpackning ( eftersom det är fetare än mitt balsam) då jag känner att det behövs. 

Sedan försöker jag ha kokosolja i håret några gånger i måndaden för lite extra återfuktning.Använder inte andra produkter regelbundet, men hårsprayet jag använder är Schwarzkopf got to be rockin' it. Hårborstarna jag anväder för att reda ut mitt lockiga fågelbo är en tangel teezer och en random köpt på kanske prisma.

Jenni Villanen

 

JENNI VILLANEN

19år, Vasa, Österbotten.

jenni.villanen(at)gmail.com

Vill du KOMMENTERA? gör dett då genom att tryck på inläggets rubrik för att komma till kommentarsfältet! Lycka till så hörs vi! :)

Follow on Bloglovin Tourn bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

 

Följ mig på instagram : @JenniVillanen

 

www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!