Sommaren är på väg

02.05.2015 kl. 17:55

Nu i veckan har det ju firats vappen och första maj vilket betyder att Vasa vaknade till liv igen. För mig är första maj ett täcken på att sommaren är påväg, likadant som att påsken betyder att det äntligen är vår.

Har själv inte hunnit fira att sommaren kommer, men en sväng hann jag till torget för att kolla... Och konstatera igen en gång att en sådan stor folkmassa på så litet område inte är min grej. Vi gick hem efter 15 minuter.

Vad har ni gjort på vappen och första maj? 

Har i allafall mitt sista och tredje nattskift denhär veckan ikväll och imorgon har jag en otroligt efterlängtad ledig dag! Eller jaa... städdag.

Några godis remmar fick jag med mig hem från torget.

Jenni Villanen

 

JENNI VILLANEN

19år, Vasa, Österbotten.

jenni.villanen(at)gmail.com

Vill du KOMMENTERA? gör dett då genom att tryck på inläggets rubrik för att komma till kommentarsfältet! Lycka till så hörs vi! :)

Follow on Bloglovin Tourn bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

 

Följ mig på instagram : @JenniVillanen

 

www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!