Telefon galleriet tömt !

27.04.2015 kl. 18:23

Gick genom telefon galleriet och hittade lite bilder som jat tänkte visa er, eftersom jag inte bloggat aktivt på ett halv år...I januari hade mamma 40års kalas, ni ser ju hur taggade jag och Janina var.Jag och Janina skulle till Ikea, låsen i dörrarna hade fryst så vi fick krypa in genom bakluckan.Emilia fyllde 20 år <3Jag och Cajsa-Stina samma kväll.Lite bowling med Jerry och Ellinoora.Kaffe med Mamma.Tvåttstugan<3 eller... näe.Pappa, Jesse och Nico på besök. Och jag har skaffat en selfiestick.Grannen hade sönder min spegel på bilen, men trevlig som han var kom han och knackade på och berättade vad som hänt.Och såklart en selfie :) 

Hoppas ni mår bra, mer uppdatering påväg!

Jenni Villanen

 

JENNI VILLANEN

19år, Vasa, Österbotten.

jenni.villanen(at)gmail.com

Vill du KOMMENTERA? gör dett då genom att tryck på inläggets rubrik för att komma till kommentarsfältet! Lycka till så hörs vi! :)

Follow on Bloglovin Tourn bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

 

Följ mig på instagram : @JenniVillanen

 

www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!