update

20.03.2015 kl. 13:46

Hälsningar från sjukstugan! Har haft feber på besök i några dagar att jag inte ens sluppit upp ur sängen... Men idag verkar det som om den lämnat mig ifred och i stället har snuvan kommit och hälsat på...

Min to-do list är en meter lång för tilfället, diska, dammsuga, tvätta, handla... men tar nog tag i den i morgon då jag förhoppningsvis mår ännu lite bättre! Så fortsätter jag med att ligga och slöa i sängen ännu idag, för jag behöver det.

 

Jenni V.
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

 

JENNI VILLANEN

19år, Vasa, Österbotten.

jenni.villanen(at)gmail.com

Vill du KOMMENTERA? gör dett då genom att tryck på inläggets rubrik för att komma till kommentarsfältet! Lycka till så hörs vi! :)

Follow on Bloglovin Tourn bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

 

Följ mig på instagram : @JenniVillanen

 

www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!