update

20.03.2015 kl. 13:46

Hälsningar från sjukstugan! Har haft feber på besök i några dagar att jag inte ens sluppit upp ur sängen... Men idag verkar det som om den lämnat mig ifred och i stället har snuvan kommit och hälsat på...

Min to-do list är en meter lång för tilfället, diska, dammsuga, tvätta, handla... men tar nog tag i den i morgon då jag förhoppningsvis mår ännu lite bättre! Så fortsätter jag med att ligga och slöa i sängen ännu idag, för jag behöver det.

 

Jenni V.

 

JENNI VILLANEN

19år, Vasa, Österbotten.

jenni.villanen(at)gmail.com

Vill du KOMMENTERA? gör dett då genom att tryck på inläggets rubrik för att komma till kommentarsfältet! Lycka till så hörs vi! :)

Follow on Bloglovin Tourn bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

 

Följ mig på instagram : @JenniVillanen

 

www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!