Vem är min pojkvän och hur känner jag Janina?

24.01.2015 kl. 23:51

Så att jag hade fått två kommentarer på min blogg, de var ju skoj eftersom jag inte trodde jag hade nån läsare kvar här. Men till frågorna som var i kommentarerna. 

Lina: ​Vad heter din pojkvän och hur träffades ni? :)

Min pojkvän heter Jerry och är född -93 från Karperö. Jaadu, hur vi träffades från första början vet jag inte riktigt.. ehehe. Vi är ett rätt stort kompisgäng som brukar umgås och hitta på lite saker tillsammans och då bev han bjuden med av en kompis i gänget och liksom lämnade kvar. Detta var alltså 2013. Förra sommaren när vi hade lärt känna varandra lite bättre frågade jag honom om vi kunde samåka då vi skulle på våra kompisars studentkaffen, och ja den resan gick mest ut på tystnad. 

På hösten då största delen av oss brörjade studera på olika ställen och inte var hemma på vardagarna hängde jag en del hos honom och hans rumskompis (en barndomsvän till mig) i stan där de hyr lägenhet. Det bev oftast bara jag och Jerry eftersom hans rumskompis hade otroligt långa skoldagar, så det var ungefär så vi lärde känna varandra. Första steget tog han en kväll på Ollis då ingen annan av våra vänner var där. Tidigare på kvällen hade många(hans kompisar) frågat av oss om vi är tillsammans, nej var då svaret för sådanna planer hade jag ju inte. Men nu är det ju så då att vi firar fyra månader 13 februari. 

Så kort sagt vi kände varan innan och med lite alkohol i blodet klickade det.

Anonym: Hur känner du Janina Pollari? 

Behöver jag säga mera? 

Jag har alltid kännt Janina. Min och hennes mamma har gått i samma klass från fjärde klassen i lågstadiet och hela yrkesskolan och är ännu vänner. Alltså har det bara blivit så att vi umgåts sen små. Janina är en person jag inte kan lägga in i en "kompis-kategori" utan hon är mera som en syster för mej, för att hon alltid funnits där. Hon är alltid med på släktkalas, vi äter alltid julmiddag efter jul med hennes familj och hon är där som en kompis när vi bara vill umgås.

Jenni Villanen

 

JENNI VILLANEN

19år, Vasa, Österbotten.

jenni.villanen(at)gmail.com

Vill du KOMMENTERA? gör dett då genom att tryck på inläggets rubrik för att komma till kommentarsfältet! Lycka till så hörs vi! :)

Follow on Bloglovin Tourn bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

 

Följ mig på instagram : @JenniVillanen

 

www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!