Länge sedan sist

24.09.2014 kl. 11:16

Hallooja! Ja nu är det en vecka sedan sist igen... Men ved som hänt sedan sist sdär i korthet: Jag hoppade på tåget i Åbo till Helsingfors och träffade Malin på tågstation, sov hos henne en natt. Sedan träffade jag Emma och sov hos henne en natt. Kom hem till Vasa på fredag och firade min födelsedan på lördag med mina kompisar. På söndag kom lite släktingar hit och på måndag var jag på lägenhets visning. Igår var jag på ett möte om ett läger och nu sitter jag här.

Så inget viktigt med andra ord. Men nu skall jag ta en dusch och sedan far mamma och jag och fyndar på loppis!

Jenni Villanen

 

JENNI VILLANEN

19år, Vasa, Österbotten.

jenni.villanen(at)gmail.com

Vill du KOMMENTERA? gör dett då genom att tryck på inläggets rubrik för att komma till kommentarsfältet! Lycka till så hörs vi! :)

Follow on Bloglovin Tourn bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

 

Följ mig på instagram : @JenniVillanen

 

www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!