Semestervecka 1

13.09.2014 kl. 12:47
Första semesterveckan har börjat! Och det firar jag med att åka iväg ner till Åbo för att träffa mina kompisar som flyttat och som jag inte sett på över en månad. I Åbo kommer jag att bo ända till onsdag, då hoppar jag på tåget till Helsingfors och hälsar på lite vänner där! Kommer att ha otroligt bråttom men skall ändå bli så roligt att träffa alla igen. Kom hem så sent igår så jag somnade nästan direkt så jag fick packa min resväska idag istället. Har redan kommit på att jag glömt mina hörlurar hemma (så jag får sitta och lyssna på alla andras funderingar här på tåget istället), får se då jag kommer fram vad annat som lämnat hemma.... får tyvärr inte upp några bilder i inlägget via telefon :(
Jenni Villanen

 

JENNI VILLANEN

19år, Vasa, Österbotten.

jenni.villanen(at)gmail.com

Vill du KOMMENTERA? gör dett då genom att tryck på inläggets rubrik för att komma till kommentarsfältet! Lycka till så hörs vi! :)

Follow on Bloglovin Tourn bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

 

Följ mig på instagram : @JenniVillanen

 

www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!