Nästan fullmåne och nattfunderingar

08.09.2014 kl. 23:21

Det är mitt i natten och jag borde sova, men det är också fullmåne ute och mina tankar är inte riktigt där de ska. Det är allt för varmt i mitt rum och att se att klockan visar att jag börjar jobbet om åtta timmar gör saken inte bättre... Jag har massor med saker jag borde hinna göra denhär veckan men så är jag ju också förkyld och sjuk vilket för mig ännu mera stressad. Och när jag är stresad väljer jag oftast att inte göra ett dugg så allt lämnar ogjort.

Dethär inlägget har ingen mening känner jag nu och jag skulle kunna göra det hur långt som helst så därför avslutar jag det nu. Go'natt mina kära vänner.

Jenni Villanen

 

JENNI VILLANEN

19år, Vasa, Österbotten.

jenni.villanen(at)gmail.com

Vill du KOMMENTERA? gör dett då genom att tryck på inläggets rubrik för att komma till kommentarsfältet! Lycka till så hörs vi! :)

Follow on Bloglovin Tourn bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

 

Följ mig på instagram : @JenniVillanen

 

www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!