Sjuk

04.09.2014 kl. 18:03

Jag har jobbat sju dagar i streck och fick äntligen ha ledigt igår och idag. Ni kan ju gissa hur lycklig jag blev då jag fick feber( ni kan ju också försöka förstå ironin). Så nu har jag sovit nästan exakt två dygn, och då jag inte har sovit har jag dryckit liter vis med saft,vatten och te. Känner mig bättre nu, inte febrig men lite snuvig och sjuk i halsen så en burana ikväll och iväg på morgonskift i morgon. 

Hörs!

Jenni Villanen

 

JENNI VILLANEN

19år, Vasa, Österbotten.

jenni.villanen(at)gmail.com

Vill du KOMMENTERA? gör dett då genom att tryck på inläggets rubrik för att komma till kommentarsfältet! Lycka till så hörs vi! :)

Follow on Bloglovin Tourn bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

 

Följ mig på instagram : @JenniVillanen

 

www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!