New in - MaryKay

30.08.2014 kl. 13:54
För några veckor sedan var jag till Emma för att pröva lite MaryKAy produkter och tog då och beställde hem några. Eftersom återförsäljaren hade ta tre betala för två som erbjudande så passade jag på. Här i veckan skickade Emma att produkterna hade kommit så igår var jag efter dem.Första produkten jag beställde och älskade redan på plats var foundationen. Känns knappt på huden och jämnar ut otroligt bra!Sminkborttagning för ögonen, oljefri. Denna produkt har jag haft förr någongång för otroligt länge sedan och älskade den då så det var bara ett måste att köpa den nu också!En handkräm, eller fet kräm som den också kallas. Denna har jag också haft förr. Fungerar bra förr all torr hud... på händer, fötter, ansiktet... perfekt!De var alla produkter jag fick hem och jag är säker på att jag kommer att gilla dem supermycket!
Jenni Villanen
Kommentarer (1)
Alltså alla Mary Kays produkter är verkligen superbra :) själv säljer jag oxå produkterna, skulle bara måsta få upp munnen med att sälja den ;)
. Pjumas . ♥ - Mamma och Fru30.08.14 kl. 15:52

 

JENNI VILLANEN

19år, Vasa, Österbotten.

jenni.villanen(at)gmail.com

Vill du KOMMENTERA? gör dett då genom att tryck på inläggets rubrik för att komma till kommentarsfältet! Lycka till så hörs vi! :)

Follow on Bloglovin Tourn bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

 

Följ mig på instagram : @JenniVillanen

 

www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!