Chill morgon

28.08.2014 kl. 13:02

I dag har jag njutit för fullt av en sådan där chill morgon man behöver ibland. Började med att släcka av alarmet som väckte klockan tio och steg upp först elva. Sedan har jag bara myst lite med hundarna, suttit och pratat med mamma och druckit kaffe. Dessutom håller jag på att läsa boken; förr eller senare exploderar jag. Är riktigt taggad far att se filmen, men vill läsa ut boken först då jag ändå har börjat läsa den. Har riktigt svårt för att hålla mig, vill se den nu...! Har ni sett filmen och var den lika bra som alla säfer att den är? 

Jenni Villanen
Kommentarer (1)
Yep! ja läste boken långt förre de kom nån film, å ja älska boken! Filmen va jätte bra, en helt mega bra adaption. Ja så på den på bio, publiken snyfta hela filmen igenom (including me). Men jo, läs boken först!! :D
Amanda B.28.08.14 kl. 16:42

 

JENNI VILLANEN

19år, Vasa, Österbotten.

jenni.villanen(at)gmail.com

Vill du KOMMENTERA? gör dett då genom att tryck på inläggets rubrik för att komma till kommentarsfältet! Lycka till så hörs vi! :)

Follow on Bloglovin Tourn bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

 

Följ mig på instagram : @JenniVillanen

 

www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!