Dagens utflykt till Ikea och IdeaPark

26.08.2014 kl. 21:10
Imorse vaknade jag tidigt, redan sju faktiskt. Klockan halv nio satte jag, mamma och Sanna oss i bilen och startade mot Tammerfors. Rätt spontant bestämde vi här en dag för att vi skulle göra en liten utfärd till Ikea just i dag, eftersom vi alla råkade ha ledigt.Och eftersom vi var i Tammerfors var det ett måste att åka in via IdeaPark också. Men tomhänt kom jag därifrån också...Tre muggar, en vattentillbringare och lite servetter kom jag hem med efter dagens utfärd... Men tog och spanade in bland annat ett köksbord som jag skall åka efter direkt jag hittat en lägenhet!
Jenni Villanen

 

JENNI VILLANEN

19år, Vasa, Österbotten.

jenni.villanen(at)gmail.com

Vill du KOMMENTERA? gör dett då genom att tryck på inläggets rubrik för att komma till kommentarsfältet! Lycka till så hörs vi! :)

Follow on Bloglovin Tourn bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

 

Följ mig på instagram : @JenniVillanen

 

www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!