25 Augusti

25.08.2014 kl. 17:09

Idag är det måndag 25 augusti, vilket betyder att har man inte börjat skolan redan börjar den antagligen idag eller kanske har man turen att börja först om en vecka.Och ungefär 90 procent av mina kompisar har flyttat bort från vasa trakterna... Själv söker jag lägenhet och börjar mitt första skolfria år. 

Min morgon började jag idag med att sova ut, väldigt skönt eftersom jag jobbar så mycket. Kaffet var färdig kokat då jag vakande och för engångs skull valde jag att koka gröt åt mig. Sedan drog jag och mamma iväg till loppis en sväng, vi gick via Fyndis och Adam och Eva. Men inget hittade vi. Det är vad jag hunnit göra i dag förutom alla andra tråkiga vardags sysslor man måste sköta... Skall försöka gå ut och gå eller bara koka en kopp te och läsa lite innan jag går och sover. Ska försöka dejta john blund tidigt i kväll.

Jenni Villanen

 

JENNI VILLANEN

19år, Vasa, Österbotten.

jenni.villanen(at)gmail.com

Vill du KOMMENTERA? gör dett då genom att tryck på inläggets rubrik för att komma till kommentarsfältet! Lycka till så hörs vi! :)

Follow on Bloglovin Tourn bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

 

Följ mig på instagram : @JenniVillanen

 

www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!