Dag tre och fyra i Riga (Bilder)

27.04.2014 kl. 00:17

Innan jag och Rebecka for iväg till våran praktikplats för att kolla så satt vi oss i en park och väntade på att de andra skulle äta lunch eftersom jag och rebecka just ätit frukost orkade vi inte med mera mat.På kvällen hamnade vi på stan först för att äta och ta varsin drink och sedan när vi kom till internatet märkte vi att resten var påväg ut och dansa så halva gänget drog ut för att upptäcka Rigas nattliv.

DAG 4Idag har vi inte gjort mycket. Varit in till stan på förmiddagen och sovit några timmar på dagen ( som jag har gjort till en vana här, vet inte varför). Och på bilden ovanför mig ser ni hur sur jag blev då brandalarmet slog på och det känndes som om man skulle bli döv då man försökte hitta ut. Vi fick sitta uten en halvtimme för att sedan bara gå in, tydligen var det falskt alam, vi har inte i allafall fått veta vad som hände. 

 

Nu har vi för en timme sedan kommit hem från gamla stan där vi satt på en uteservering och åt otroligt god och dessutom billig mat!

Jenni Villanen
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
VAUU ditt hår e jättefint!!!
e ann-may me ? :D
sarah02.05.14 kl. 18:31

 

JENNI VILLANEN

19år, Vasa, Österbotten.

jenni.villanen(at)gmail.com

Vill du KOMMENTERA? gör dett då genom att tryck på inläggets rubrik för att komma till kommentarsfältet! Lycka till så hörs vi! :)

Follow on Bloglovin Tourn bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

 

Följ mig på instagram : @JenniVillanen

 

www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!