RIGA DAG 1(bilder)

23.04.2014 kl. 22:15

Tja! Här i Riga är allt riktigt bra. Man märker också att det inte är alls länge sedan de hörde till Ryssland... mycket ser nästan fallfärdigt ut utanför stan, men det finns mycket fina byggnader också. Tror det är nyttigt att vara här, man kommer läsa sig mycket.

Idag har vi varit på sightseeing både i nya och gamla delen av Riga, det är faktiskt riktigt fint och man märker att de är stålta över vad de har här. Priserna på varor i butiken är ungefär hälften av vad de är hemma, tex. Igår då jag och Rebacka handlade en kasse mat med frukter, pasta, maletkött, kryddor. Osv blev det endast 15euro(!!) och en Bigmac måltid på McDonalds idag kostade 3.95 euro, kläder är däremot i samma prisklass om de är utländska klädmärken och sådana som vi också har hemma.

Här ska ni få lite bilder från idag och komihåg att kolla in Rebeckas blogg också för mera bilder tex. bilder på var vi bor! Klicka HÄR!

Guidad sightseeng ute på stan, vi hade dessutom med oss två franska studerande som också är på utbyte/praktik.Alla vi studerande från Finland, våran lärare och guider (högra sidan).Rebecka är glad (?)Jag och Rebeckus uppe i ett kyrkotorn därifrån man såg hela RigaGuidena berättade om en legend att ju högre man rörde på statyn destu mera lycka kommer man att få.Vi såg regnbågen i en vattenfontän efter att varit och ätit på stan ikväll.

 

Och så laddar jag ju så ofta som möjligt upp på instagram som ni kan kolla här i sidan → eller på @jennivillanen

Jenni Villanen
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

 

JENNI VILLANEN

19år, Vasa, Österbotten.

jenni.villanen(at)gmail.com

Vill du KOMMENTERA? gör dett då genom att tryck på inläggets rubrik för att komma till kommentarsfältet! Lycka till så hörs vi! :)

Follow on Bloglovin Tourn bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

 

Följ mig på instagram : @JenniVillanen

 

www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!