Tips och svar på kommentar

05.02.2014 kl. 10:37

Såhär ser min pigment inpackning ut, och går att köpas på frisörer och även på Emotion innen i stan. Jag är riktigt nöjd med den, använder man den regelbundet ca. en gång i veckan hålls färgen dubbelt så länge och man behöver inte färga håret lika ofta. Detta beror ju förståss också på hur snabbt eller långsamt ditt hår växer, hur ofta du tvättar det osv.

Den finns i färgerna: Vanilla, Latte, Toffee, Cacao, Coffee, Plum, Pepper, Caramel, Silver, Honey, Mandarin, Curry och Black.

Jag själv har använt mig av färgen Pepper då jag hade rött hår och Mandarin nu då jag har orange hår. Men förra gången gjorde jag ett undantag för att få en rödare färg och blandade båda två.

Ett minus är att den inte vårdar håret, utan bara ger färgen. Så har du tort hår, rekomenderar jag att blanda i lite hårinpackning eller balsam i färg masken, eller använda efter.

En sån här kostar ca. 15 euro (200ml, finns även "engångs" som är mindre och kostar runt en 6 euro), beror lite på var man köper och räcker väldigt bra! Har använt den så lite på senaste tiden så har inte "exakt antal tvättar" och det beror också på hur mycket man använder den och hur långt och mycket hår man har osv.

Men den rekomenderas.

Jenni Villanen
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Vilket bra tips! :) Annars är det ju sjukt jobbigt med intensiva färger, som röd t.ex., när man hela tiden måste färga om eftersom de blir trista och urblekta så snabbt.
tidstjuven05.02.14 kl. 19:04

 

JENNI VILLANEN

19år, Vasa, Österbotten.

jenni.villanen(at)gmail.com

Vill du KOMMENTERA? gör dett då genom att tryck på inläggets rubrik för att komma till kommentarsfältet! Lycka till så hörs vi! :)

Follow on Bloglovin Tourn bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

 

Följ mig på instagram : @JenniVillanen

 

www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!