I find it hard, it's hard to find. Well, whatever nevermind.

15.11.2013 kl. 16:33

Hej-hopp i höstmörkret! 

Gästbloggning pågår, av mej Emilia. En kort presentation kanske skulle vara på sin plats eller vad tror ni? Tja, jag är en 18 årig tjej som yrar runt i gymnaiset och försöker få ihop min vardag, mina tankar och mina drömmar. Ett helt vanligt och vardagligt exemplar av arten "förvirrad tonåring" alltså, inget märkvärdigare.

Varför gästbloggar jag då? Jaa det frågade Jenni mig också! Nämen så här är det, jag har haft en egen blogg en gång i tiden och blev lite nostalgisk helt enkelt. Plus att jag och Jenni nyss satt och diskuterade en sak som jag tycker skulle vara vilktig att nämna här. Vi satt nyss ihopsjunkna vid mitt köksbord med varsin blaskig kaffekopp och konstaterade att fy sjutton och järnspikar vad vi är hösttrötta! Definitionen av hösttrötthet låter ungjefär såhär: "ett tillstånd som uppstår under långa, mörka, tråkiga och slaskiga höstdagar då man inte har lust med något, utan helst vill ligga nerbäddad i sängen tillsammans med ett kilo choklad och en stor termos kakao." Lejdon i största allmänhet alltså.

Vi kom i alla fall fram till att ny jäklar måste vi rycka upp oss, eller varandra om vi ska överleva alla vinterns och vårens prövningar för att återigen få njuta av sommar. För det var väll på sommaren allt blev lättare, eller hur? 

Vad ska vi då ta oss till?! Jo, vi klottrade ihop en lista med "mål" eller planer över roliga saker vi ska ha uträttat i höst och vinter. Det ser ut såhär:  

-Komma bort ett tag, t.ex. göra en roadtrip till någon annan stad för att få se något nytt.

-Ha flera mysiga vin&ostkvällar(Läs: vin. Osten är inte så viktig, det låter bara flottare att ha den med.)

-Röra på oss, dra med varandra på promenader och till simhallen och sådant. Det brukar bli lättare att komma sig iväg om man peppar varandra.

-Mysa nere på stan, shoppa julklappar, chilla på kafee o.s.v.

-Planera vår tid bättre, förr var både jag och Jenni de mest planeringsgalna i vårat gäng.(Vissa kallade oss kontroll freaks, vilket Jenni är stolt över..eller hur var det?) Vi hade listor över allt möjligt och vi planerade in en massa kul tillsammans med alla...men nu har vi kommit av oss tyvärr.

Ja, där har vi en början i alla fall. Det slog oss plötsligt att vi har alla mindre än ett år kvar tillsamman här hemma. För vem vet vart alla flyttar efter studenten/examen?! Söta öde vad tiden flyger iväg, snart springer vi alla där i ekorrhjulet, får en 40-årskris och börjar studera på nytt för att vi kommit fram till att vi inte alls gör vad vi verkligen vill med våra liv.

Aja, den dagen den sorgen. Nu, i kväll ska jag och Jenni i alla fall ägna oss åt lite "första hjälpen" mot hösttrötthet. Vi ska slänga ihop en mumsig fruktsallad, värma lite kakao och kolla en feelgoodfilm. 

Kram! :)

 

Emilia Klavus
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Haha ja fundera no att e va konstit att du hadd citera nirvana i rubriken.. men så så ja e va emilia xD
Casoo16.11.13 kl. 17:21

 

JENNI VILLANEN

19år, Vasa, Österbotten.

jenni.villanen(at)gmail.com

Vill du KOMMENTERA? gör dett då genom att tryck på inläggets rubrik för att komma till kommentarsfältet! Lycka till så hörs vi! :)

Follow on Bloglovin Tourn bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

 

Följ mig på instagram : @JenniVillanen

 

www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!