Jobb #1

Som de flästa av er nog vet så jobbar jag för tilfället på två ställen och ett av dem är Subway. Det är faktiskt ett riktigt roligt ställe, trevliga arbetskamrater och trevliga kunder. Nu då jag fyllt 18år så hamnar jag även på nattskift, och ett sådant skift jobbade jag förra natten alltså lördag-söndag natt. 00.00-05.00.

Ett riktigt roligt skift och vi hade nästan upp och ner på hela stället där ett tag men det löste sig. När vi sedan klockan 05.00 stängde var det städ dags och jag skulle egentligen slutat då, en av oss tre skulle ha slutat redan klockan 04.30 och hon sista 05.30 men vi hade så mycket kunder och så lite tid att jag stod och diskade ända till 06.15 då vi alla tre lämnade stället, en timme och 15 minuterextra. Jag var hemma först halv sju i morsse. Trevligt, trevligt.

Men vad gör man inte för varandra? Skulle vi lämnat henne som var tvungen att stänga ensam hade hon stått och diskat ännu då hen som öppnade idag skulle ha kommit.
Jenni Villanen
03.11.2013 kl. 17:04

Torsdag

Hur mår ni mina vänner idag? Jag är på bättrings vägen och har orkat stiga upp ur sängen idag till och med. För er som inte vet har jag varit sjuk, kanske inte haft feber men varit väldigt frusen och allmänt krasslig med sjukt huvud och hals. Jag har varit hemma i två dagar nu. 

Men nu skall jag ta och koka en kopp te, lägga en ansiktsmask och en hår inpackning. Läsa lite bloggar och lyssna på lite musik. 

JenniVillanen
31.10.2013 kl. 17:58

 

JENNI VILLANEN

19år, Vasa, Österbotten.

jenni.villanen(at)gmail.com

Vill du KOMMENTERA? gör dett då genom att tryck på inläggets rubrik för att komma till kommentarsfältet! Lycka till så hörs vi! :)

Follow on Bloglovin Tourn bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

 

 

Följ mig på instagram : @JenniVillanen

 

www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!